Hundholmen

 

Klubbområdet "Hundholmen" hittar Ni ca 2 km in efter Lossenvägen i Ljusnedal, strax bortom golfbanan.Området, som är naturskönt beläget på en holme i Ljusnedalssjön, erbjuder stora öppna ytor som inbjuder till träning och lek med våra fyrfota vänner. På den stora planen finns sommartid våra agilityhinder. Den lilla inhängnade planen passar bra för träning av den orutinerade hunden och vår grillkåta inbjuder till mysiga fikastunder.

Vi har träningsträffar och kurser på platsen, men utöver den tiden är alla medlemmar välkomna att nyttja området för att utveckla sitt hundägarskap. Det är dock ett krav att man visar hänsyn och respekt för andra medlemmar och deras hundar, som har samma rätt att befinna sig på platsen.

 

Läs gärna igenom våra enkla regler. De hittar Ni på anslagstavlan och de har kommit till för att vistelsen på Hundholmen ska bli så angenäm som möjligt. Rastning av hundarna sker efter vägen och man plockar naturligtvis upp efter sin hund. En latrin finns uppsatt vid infarten till området.

             Välkomna till Hundholmen!

 

23 dec 2013 111