Bli medlem

Fr.o.m. april 2022 så tecknas alla medlemskap via SBK Membersite.

Klicka här!

Observera att du behöver logga in först om du redan är medlem i en klubb och önskar teckna ytterligare medlemskap eller lägga till familjemedlem.

Vi vill ha en mångfald bland raserna på vår träningsplan ute på Hundholmen. Vi vill skapa en trevlig samvaro där alla hundintresserade kan träffas och byta både erfarenheter och fikabröd med varandra.

Hundholmen erbjuder fina ytor, där finns en grillkåta som är öppen för dig som medlem. Det finns agilityhinder som du får använda, men detta sker på egen risk och vi rekommenderar att ni går en kurs först eller tar kontakt med en instruktör innan ni använder dem. Det är inte för skaderisken i första hand utan för att fel utfört kan hundarna bli skrämda och därmed bli avskräckta från agility. Utrustning och utrymmen på Hundholmen får, med gott omdöme, användas av alla medlemmar.

 Som medlem kan du naturligtvis ta del av våra planerade aktiviteter, som vi hoppas ska erbjuda en större bredd i ditt hundarbete. Det är ju trots allt aktivitet som utvecklar samarbetet mellan hund och förare. Dessutom ingår en försäkring i medlemskapet, denna gäller vid deltagande i våra aktiviteter.

 Notera: Man är inte medlem för att någon annan i familjen är det! Det krävs medlemsskap för alla som vill utnyttja våra möjligheter på Hundholmen eller delta i aktiviteter. Familjemedlem blir dock medlem till reducerad kostnad. Se detaljer nedan.

 
 

Medlemsavgifter

 

Ordinarie medlem

Som ordinarie medlem betalar du en central avgift på 400 kr som går till förbundet och till tidningen Brukshunden. Dessutom betalar du en lokal avgift som för vhbk f.n. är på 100 kr och som går till den lokala Brukshundklubben eller till den av Brukshundklubbens rasklubbar som du väljer att bli medlem i. Det blir tillsammans 500 kr.

Om du redan är fullbetalande medlem i en annan Brukshundklubb så har du redan betalt avgiften till förbundet och behöver då bara betala avgiften till VHBK. Du betalar då 100 kr.

500 kr

alt.

100 kr

Familjemedlem
Avgift för extra familjemedlem, boende på samma adress som ordinarie medlem. Även för ungdom med förälder som är ordinarie medlem. 

100 kr

Alternativa medlemsformer

 

Ungdomsmedlem: 
Ungdomsmedlemskap är ett billigare alternativ för ungdomar (7-25 år) som inte har annan ordinarie medlem i familjen. Det är ett medlemskap i Sveriges Hundungdom (SHU),där man väljer VHBK som SKK specialklubb, för att räknas som medlem i vår klubb. Väljer man detta alternativ ska man anmäla sig på nätet till Sveriges Hundungdom (SHU).

300 kr

Syskonmedlem (till ungdomsmedlem):

Ungdom boende på samma adress som ordinarie ungdomsmedlem. Samma förmåner men ingen tidning.

150 kr

 

Administrera dina medlemsuppgifter

Du är själv ansvarig för att hålla dina medlemsuppgifter uppdaterade i Brukshundklubbens medlemsregister. 

 

Medlemsbevis

I Membersite där medlemskap tecknas finns inga medlemskort. Medlemskortet laddas ner via Mina sidor på Svenska Brukshundklubbens hemsida. Du loggar in med samma e-postadress + lösenord eller med BankID som du gör när du loggar in på Membersite.

Klicka här för att logga in i Mina sidor.

 

Får du problem så kontakta SBK:s medlemsavdelning på medlem@brukshundklubben.se eller på telefon 08-505 875 20, telefontiden är helgfria vardagar mellan kl 10.00-12.00.